Μάθετε σε τι αναφέρεται ο όρος 360 Digital Marketing:

“360 Digital Marketing” αναφέρεται σε μια προσέγγιση του ψηφιακού μάρκετινγκ που καλύπτει όλες τις πτυχές του φάσματος των ψηφιακών τακτικών και καναλιών για την προώθηση μιας επιχείρησης ή μάρκας. Η έννοια του “360” υποδηλώνει την πληρότητα και την ολιστική προσέγγιση στην εκτέλεση των ψηφιακών μάρκετινγκ εργασιών.

 

Κατά το 360 Digital Marketing, οι τακτικές εφαρμόζονται σε όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές πλατφόρμες και κανάλια, όπως ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, email marketing, διαφημίσεις σε μηχανές αναζήτησης, περιεχόμενο, βίντεο, podcasts, κ.λπ. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία που να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού.

 

Η προσέγγιση του 360 Digital Marketing μπορεί να περιλαμβάνει:

 

– Στρατηγική Χρήσης Καναλιών: Επιλογή των κατάλληλων ψηφιακών καναλιών που ταιριάζουν με τους στόχους και το κοινό της επιχείρησης.

 

– Ολοκληρωμένες Εκστρατείες: Συνδυασμός διαφορετικών τακτικών και πλατφορμών για τη δημιουργία συνεκτικών μηνυμάτων και εμπειριών.

 

– Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Προσαρμοσμένη επικοινωνία και περιεχόμενο για τις ανάγκες του κοινού κάθε καναλιού.

 

– Συνεχής Βελτίωση: Ανάλυση των αποτελεσμάτων και προσαρμογή της στρατηγικής με βάση τα δεδομένα.

 

– Επίκεντρο στο Κοινό: Κατανόηση των αναγκών, των συνηθειών και των συμπεριφορών του κοινού για προσαρμοσμένη επικοινωνία.

 

Η προσέγγιση 360 Digital Marketing αντιλαμβάνεται ότι οι ψηφιακές πλατφόρμες είναι αλληλένδετες και πρέπει να συνεργάζονται για να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα και να προσελκύουν και να διατηρούν το κοινό.

Tags: